Gespecialiseerd in voorkomen en verbeteren van huidproblemen

Purity SkinCare is een exclusieve huidsgespecialeerde schoonheidssalon in Veldhoven. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren en verbeteren van de conditie van jouw huid. Kwaliteit staat voorop en gastvrijheid staat altijd hoog in het vaandel.

Om 100% resultaat te kunnen behalen werken wij met behulp van een concept waarbij je behandelingen combineert met specifieke producten. Alle producten hebben 70% hoogwaardige werkstoffen. Bij Purity Skincare gaan wij net een stapje verder voor je en bieden wij jou exclusieve behandelingen aan. Ervaar het zelf, je bent van harte welkom!

Purity SkinCare is geregistreerd bij de Anbos met de specialisatie acne. Deze behandelingen worden veelal vergoed door de (aanvullende) zorgverzekeringen. Voor vergoedingen raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Soms heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig.

Openingstijden:

Maandag: 09.00 t/m 22.00 uur
Dinsdag: 09.00 t/m 22.00 uur
Woensdag: 09.00 t/m 22.00 uur
Donderdag: 09.00 t/m 22.00 uur
Vrijdag: 09.00 t/m 22.00 uur
Zaterdag: 09.00 t/m 15.00 uur
Zondag: gesloten

Dermalogica

The Moment Your Skin Changed. Forever.

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 25 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies.

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed z'n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.


Dr. Murad

‘’De basis van een gezonde huid, is het vermogen van iedere cel, om vocht vast te houden.’’

Dr. Murad komt uit Amerika en zijn producten zijn gebaseerd op wetenschappelijke en klinische onderzoeken. “Als we sterkere cellen vormen kunnen we ziekten bestrijden en de tekenen van ouder worden vertragen”. hij is een dermatoloog, apotheker en onderzoeker die als eerste een doktersmerk oprichtte.

A-kwaliteit, Een uitgebreide lijn, een simpel 3-stappenplan, producten die elkaar uitstekend aanvullen en prima te combineren. Dit is de basis van dr. Murad producten!


Dermalogica Purity Cadeaubon Youngblood Cell Fusion C Murad

Purity Cadeaubon

Wilt u een leuk cadeau voor een verjaardag, moederdag, vaderdag, huwelijk, valentijn of zomaar? Dan is een cadeaubon van Purity Skincare een leuk cadeau. De cadeaubon is verkrijgbaar in elk...

Lees
meer

Gift for You

Heeft u een cadeaubon ontvangen van Gift for You? Bij ons kunt u een Gift For You cadeaukaart inwisselen! Of ben je op zoek naar een origineel cadeau? Met een GiftForYou geef je altijd een...

Lees
meer

Micro Needling

Hoe werkt Micro Needling? Micro-needling maakt gebruik van het eigen natuurlijke genezingsproces van de huid. Stelt u voor u krijgt een splinter in uw vinger, u verwijderd deze...

Lees
meer

Purity Skin Care
Provincialeweg 74B
5503 HJ Veldhoven
040 - 235 16 26


KvK: 17157648 te Eindhoven
BTW: NL141835448B01
Erkend leerbedrijf
voor allround
schoonheidsspecialisten
s2 • Ontwerp en techniek © 2013-2019 Montay Media