IPL langdurig ontharen

De medcos IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een lichte prikkeling voelen. Gewoonlijk stelt men, zelf bij een uiterst gevoelige huid, geen bijzondere reactie vast, maar soms kan de huid na de behandeling tijdelijk rood worden. Dit verdwijnt binnen enkele uren.

Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode varierend van 6 tot 12 weken. Na een aantal jaren kan het zijn dat de behandeling een keer herhaald moet worden i.v.m. verandering van de hormoonhuishouding. Een realistisch verwachtingspatroon in de voorlichting naar clienten voorkomt teleurstellingen achteraf en is de basis voor tevreden IPL clienten:

Bij deze behandeling is het noodzakelijk om meerdere behandelingen te ondergaan. bij veel behandelde clienten wordt met 4-6 behandelingen al een haarrreductie van 70-80% behaald. Dit kunnen wij nooit garanderen omdat de haren in verschillende haargroei fases zitten. Om geheel van uw haren af te zijn is het noodzakelijk dat u 8-10 behandelingen ondergaat.

Klik hier om naar de officiele Medcos site te gaan.


IPL aanbiedingen

Haarvrij zonder scheermesPurity Skin Care
Provincialeweg 74B
5503 HJ Veldhoven
040 - 235 16 26


KvK: 17157648 te Eindhoven
BTW: NL141835448B01
Erkend leerbedrijf
voor allround
schoonheidsspecialisten
s2 • Ontwerp en techniek © 2013-2019 Montay Media